vzw Reisleiders Limburg

Woord van de voorzitter:

Beste leden,


Nog even voor dat we de zomer in gaan. Zoals jullie weten zal er in juli en augustus geen nieuws te rapen zijn bij ons. We hebben het te druk met vakantie te houden. Geen nood, tegen 1 september zijn we weer terug op post. Waarschijnlijk zullen jullie in deze zomermaanden ook niet stil zitten. Sommigen zullen aan het werk zijn met groepen, anderen zullen aan het oppassen zijn op de kleinkinderen. Nog anderen zullen waarschijnlijk van hun tuin genieten of gewoon helemaal niets doen.

Wat er ook op jouw programma staat, we hopen dat je er voor 100% van zal kunnen genieten.

Begin mei gingen we op uitstap in het spoor van Bruegel, echt wel een aanrader. Natuurlijk is een gids hier onmisbaar. Het was voor mij al een paar jaar geleden dat ik er nog geweest was en ik was aangenaam verrast. Het museum is mooi opgefrist. Heel wat gebouwen werden opgeknapt en er lopen nu mooie, houten wandelpaden door het bos. Zeker een bezoek waard.

Zoals aangekondigd, hadden we onze eindproeven en we zijn fier om mee te delen dat we 13 nieuwe collega’s hebben.

Welkom aan André, Anouk, Belinda, Frank, Eddy, Danny, Jeanine, Jef, Ludo, Roland, Sergio, Staf en Wim. Welkom in de reisleiderswereld. Veel succes met je nieuwe job.

Zij maken plaats voor een nieuwe lichting, dus graag wat reclame maken voor onze opleiding, want we kunnen altijd nog nieuwe leden gebruiken. We hebben op 25 mei al een eerste opendeur gehad, maar op 3 september komt er nog een kans om met ons kennis te maken. Iedereen is welkom!

Vriendelijke groeten
Josefine Vreven